Coach Culemborg

Ben je op zoek naar een coach in Culemborg? Jenk Stronks is een loopbaancoach. Hij helpt je zodat jij de regie in je loopbaan weer kan nemen. Met Loopbaan in 1 dag volg je een onderzoeksprogramma met duidelijke uitkomsten. Dus zit je vast in je huidige loopbaan of weet je niet goed waar je heen wil met je carrière? Ga aan de slag met dé coach in Culemborg!

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt je om te werken aan je eigenwaarde, kwaliteiten en overtuiging. Hij helpt je om keuzes te maken, bouwstenen te ontdekken en erachter te komen wie jij bent. Want dat is allemaal zo makkelijk nog niet.

Hoe ziet Loopbaan in 1 dag eruit?

Loopbaan in 1 dag is een inspirerend onderzoeksprogramma in Culemborg. Als je dit programma doorloopt krijg je verrassende en heldere uitkomsten. Wij geven advies zodat jij zelfstandig de voor jou belangrijke keuzes kan maken. Zo werken we aan verschillende aspecten:

  • Eigenwaarde. Je mag zijn wie je bent en een gezond zelfvertrouwen is van belang om je eigen plek op te eisen.
  • Wie ben ik? Het klinkt als een simpele vraag, maar niets is minder waar. Zie jij jezelf zoals anderen jou ook zien? Dat gaan we onderzoeken!
  • Keuzes maken. Kiezen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Maar niemand kan keuzes voor jou maken, dat moet je zelf doen. Dit gaat je sterker maken.
  • Overtuiging: waar ben jij gepassioneerd over? Wat vind jij belangrijk in je leven? Hoe denk je over werk, vriendschappen en vertrouwen?
  • Kwaliteiten. Om erachter te komen wat jouw kernkwaliteiten zijn doen we een doelgerichte test. Want iedereen heeft ze!
  • Loopbaan DNA. Alles wat we deze dag ontdekken vormen bouwstenen voor je verdere ontwikkeling. Wij zorgen voor het fundament.

Dé coach in Culemborg

Ben je in (de omgeving van) Culemborg op zoek naar een coach die je helpt om te onderzoeken wat jij graag wil? Dan is Jenk Stronks, oprichter van Bureau Inspiratie, dé coach voor jou. Hij is verandercoach, loopbaanbegeleider, trainer en adviseur. Hij begeleidt medewerkers en organisaties bij het uitzetten van een nieuwe koers aan de hand van geformuleerde coachdoelen. Daarvoor maakt hij gebruik van de nieuwste methodes en inzichten zodat jij heldere keuzes kan maken. 

Dus wil jij meer werkplezier of een andere baan? Of twijfel je nog of dit iets voor jou is? Bekijk hier de veelgestelde vragen, neem contact op of meld je direct aan!